loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

DE NIEUWE MAZDA CX-60

Het is zover! De eerste Plug-in Hybride van Mazda ooit komt op een compleet hoger niveau waarin efficiëntie, kracht, kwaliteit, vakmanschap, design en rijplezier ongekend zijn. 

Deze volledig nieuwe SUV kenmerkt zich door een efficiënte en krachtige motor dankzij Plug-in Hybride, wat zorgt voor minder CO2-uitstoot en een laag brandstofverbruik. En met een elegant en toch krachtig design wordt de kenmerkende Japanse schoonheid benadrukt. Zo zorgt zowel het interieur als exterieur voor ongekende luxe en een hoogwaardige afwerking. Als je achter het stuur stapt, word je gelijk overtuigd door de fantastische rijeigenschappen, de uitrusting en de technologie, die je verwachtingen ver overtreffen. Daarnaast heeft de nieuwe CX-60 tot wel 300pk vermogen wat het het de krachtigste Mazda van het moment maakt. 


Meer informatie of een proefrit inplannen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier en wij nemen contact met u op.

Of neem rechstreeks contact op met onze merkverantwoordelijke Francois Schols via f.schols@wellingautobedrijven.nl of 06-48415499.

Vragen of interesse?

Wij zijn dealer van:
Morgen Internet - Zorgeloos website