loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Service tips

Anti-condens doek
Het is nog steeds geen lente, het weer kan per dag omslaan. Onmisbaar voor elke autobezitter is ons winterpakket met anti-condens doekje. Deze kunnen we u aanbieden voor €10,95 inclusief BTW. 

Keyless Entry 
We horen het steeds vaker. Auto's die zonder schade of iets gestolen worden. Dieven worden steeds slimmer en vinden altijd wel vernieuwde manieren om iets te ontvreemden. 
Veel moderne autosleutels zijn voorzien van een Keyless Entry. Dit betekent dat u zonder sleutel uw auto kunt openen. Dit signaal tussen uw autosleutel en auto kunnen dieven versterken met een computer waardoor ze uw auto kunnen binnendringen en zo ook stelen. Om dit veel voorkomende probleem aan te gaan zijn wij begonnen met een nieuwe service waarin wij een chip in uw sleutel inbrengen, hierdoor is uw auto beveiligd tegen deze manier van diefstal.  Dit bieden wij uw aan van €349,- voor €299,-


Marterschrik
Marters... prachtige dieren om naar te kijken, echter ze veroorzaken lekkage/schade aan uw radiateur en kachelslangen. Maar ze richten ook scheuren en schade aan in uw motorkap, bekleding, isolatie, elektronische componenten, bedrading en bougiekabels. Wij kunnen voor u een marterverjager monteren en aansluiten op uw accu om dit alles te voorkomen voor €69,95.

Wij informeren u erg graag naar alle mogelijkheden via onderstaand formulier of stuurt u ons een mail via klantencontact@wellingautobedrijven.nl 

Vragen of interesse?

Wij zijn dealer van:
Morgen Internet - Zorgeloos website